• Siste nytt - 14. juni 2018

  Ellen Schau er ny kommunikasjonssjef i Right To Play Norge

  Ellen Schau.jpeg 

  Ellen kommer fra stillingen som kampanjeansvarlig i SOS-barnebyer, hvor hun har jobbet de siste fire årene. Hun har også vært prosjektleder for innovasjon og markedssjef for organisasjonens massemarked.

  Fra 2008 til 2013 var hun fastgiveransvarlig i Unicef Norge, hvor fokuset var å etablere samt øke organisasjonens faddermasse gjennom rekruttering, lojalitet- og partnersamarbeid.

  Schau har også erfaring fra Cisco og som nordisk markeds- og informasjonssjef i Allied Telesis.​

  - Vi er veldig fornøyd med å få Ellen Schau med på teamet vårt. Hun kommer med viktig kompetanse som skal være med på å heve både kunnskapen og kjennskapen rundt Right To Play. Ellen har lang erfaring fra bransjen og et stort engasjement rundt utvikling barn i vanskeligstilte områder", sier daglig leder Jimmy Vika. 

  - Right To Play er en organisasjon jeg gleder meg over å jobbe i. Jeg har fulgt med på sidelinjen over lang tid, og synes arbeidet for å fremme barns læring og rettigheter gjennom lek, idrett og aktiviteter er utrolig viktig og riktig. Gjennom positiv tilnærming skapes utvikling, samhold og relasjoner hver dag, og bidrar til varige endringer i samfunnet.

  - Jeg ser frem til å få flere nordmenn til å bli kjent med Right To Play, og til å samarbeide med alle de flinke ansatte og ambassadørene vi har, sier Schau.​

    
Act