• Siste nytt - 17. april 2018

  BeachVolley Vikings nye utøverambassadører

  Vi har gleden av å kunne annonsere at Beach Volley Vikings har blitt utøverambassadører til Right To Play. 

   Beach Volley Vikings er et profesjonelt beachvolleyball lag som består av fire spillere og deres trenere. Laget ble til sommeren 2015 og de fire unge guttene har flere gode resultater og medaljer og vise til. Spillerne Christian Sørum, Hendrik Mol, Mathias Berntsen og Anders Mol befinner seg alle i tidlig 20-årene. Deres store mål nå er å være med kjempe om medaljene under OL i Tokyo i 2020. 

  Beach volley viktings.png 

  Fra venstre; Anders, Hendrik, Mathias og Christian

  Anders Mol (21) har hele tre gull medaljer fra Europamesterskap – to fra U20 og en fra U22. I tillegg fikk han fjerdeplass i U21 verdensmesterskap og femte plass i FIVB World Tour.

  Christian Sørum (23) vant imponerende dobbelt gull i U22 europamesterskap, sølvmedalje i U19 verdensmesterskap og en sterk femte plass i FIVB world tour.

  Hendrik Nokolai Mol (23) vant blant annet sølv medalje i U23 Verdensmesterskap og U22 Europamesterskap. I tillegg fikk han fjerde plass i U21 verdensmesterskap.

  Mathias Berntsen (22) fikk også gullmedalje i U20 Europamesterskap og er den eneste Norske mester i Beachvolley Vikings. Bertsen fikk også fjerdeplass i U21 verdensmesterskap.


  "Både utøvere og trenere/støtteapparat i Beachvolley Vikings er meget stolte av få muligheten til å være en del av Right To Play. Sammen skal vi bidra for at mange unge mennesker skal få en bedre hverdag."​ , sier Beachvolley Vikings. ​

  Sammen med sine trenere satser de sterkt mot OL i 2020. Og vi er heldig som har fått disse flotte unge talentene med stor langånd og gode verdier med på laget som som utøverambassadører for vårt arbeid!

   Les mer om guttene og deres aktivitet på: www.beachvolleyvikings.com

  Følg deres hverdag, trening og kamper på deres youtube-kanal her​

   profilbilde.jpg

   

   

   

    
Act