• Siste nytt - 5. april 2017

  Right To Play lanserer fundraisingprosjektet 20 maraton 20 dager 20 steder

  202020 (1).jpg

  28.august legger Jimmy Vika, daglig leder for Right To Play Norge ut på en lang reise. Han skal løpe 20 Maraton på 20 dager i Norges 19 fylker + Svalbard. Det hele gjøres for å samle inn minst én million kroner til Right To Play sitt arbeid med utdanning av jenter i Midtøsten.

  Ideen til Jimmy om å løpe ett maraton i hvert fylke er noe som kom opp for flere år siden. Gjennom mange løpeturer har drømmen gradvis utviklet seg til å bli et komplett løpeprosjekt. Det er viktig for Jimmy å bruke dette prosjektet til å skape oppmerksomhet rundt noe han brenner for. Gjennom jobben i Right To Play har han selv sett hvor mange barn som har behov for tilgang til kvalitetsutdanning, lek og idrett i de mest vanskeligstilte områdene i verden. Det er derfor helt naturlig at han nå bruker seg selv som virkemiddel til å samle inn penger og skape oppmerksomhet rundt Right To Play sitt arbeid, og da spesielt med fokus på jenters rett til utdanning i Midtøsten.

  Prosjektet har blitt en realitet etter å ha fått på plass mange gode samarbeidspartnere som er med i forberedelsene og underveis på de 844 km som skal løpes, samt all logistikken rundt forflytting. Under gjennomføring 28.august til 16.september vil det bli lagt opp til ett arrangement på hvert av stedene som besøkes. Her vil det være mulig for lokalbefolkningen, skoler og næringsliv å bidra til innsamlingen ved å donere eller gjennom aktivitet som blir lagt opp, som f.eks. å løpe en liten runde eller hele etappen sammen med Jimmy.

  Se mer informasjon om prosjektet på: 202020.no


    
Act