• Siste nytt - 21. januar 2016

  Santander Consumer Bank går for gull!

  Vi er stolt over å kunne meddele at vi har inngått en 3-årig samarbeidsavtale med Santander Consumer Bank. Avtalen innebærer at Santander går inn på vårt høyeste nivå – GULL PARTNER.

   

  Santander kick off.jpg Bilde: ​Her ser dere fv. Nils Marius Otterstad, Anna Berndtsson, Jimmy Vika og Olav Hasund.

   

  Sammen skal vi bygge stolthet og engasjement internt i Santander, samtidig som at de økonomiske bidragene fra Santander skal bidra til et bedre liv for tusenvis av barn i Right To Play sine programmer. Partene har planer om å gjennomføre to store events i løpet av året for å genere oppmerksomhet rundt samarbeidet og ikke minst gi mest mulig inntekter.

  I tillegg til det direkte samarbeidet mellom Santander og Right To Play, vil også langrennslaget «Team Santander» spille en viktig rolle. Santander skal nemlig donere tilsvarende beløp som teamet går inn i pengepremier til Right To Play. 

  «Vi synes det er veldig spennende å inngå et samarbeid med en bedrift som har en så god strategisk forankring rundt sitt samfunnsansvar. De ønsker å gjøre mer enn å bare levere en sjekk, de vil skape noe både internt og eksternt. Vi gleder oss til å komme igang med samarbeidet», sier daglig leder i Right To Play Jimmy Vika.

  Anders - Beitostølen 2.JPG 

   

    
Act