• Siste nytt - 6. august 2017

  Hockeyfest med Zuccarello All Star Game på DNB Arena

  Det er igjen duket for tidenes hockey kamp i Stavanger. I august er det invitert til den største samlingen av NHL-stjerner som har vært i Norge på mange år. Dette er fjerde året Mats Zuccarello kommer til DNB Arena for å spille ishockey og samtidig samle inn penger til Right To Plays arbeid.

  "Grunnen til at jeg valgte Right To Play, er organisasjonens fokus på bruk av lek for å hjelpe barn. Jeg har alltid vært en veldig leken person, og lek og moro var en stor del av min egen barndom. Det er ikke alle barn som er så privilegerte, selv om det burde være en selvfølge. Verden er urettferdig, og det føles godt å kunne bidra til noe som jeg brenner veldig for", sier Zuccarello til Aftenbladet.

  I år spilles veldedighetskampen onsdag 16. august. Det blir igjen et møte mellom et Zuccarello-lag og den svenske legenden Peter Forsbergs i tillegg til kjendiskamp.

   

  Kampen.jpg 

  1 Middag.jpg 

  Ishokey Mats.jpg 

  Engasjementet i fjor bidro til at det ble samlet inn hele 2 millioner kr til Right To Plays arbeid i Tanzania. Vi håper at også årets  veldedighetsarrangement vil bidra med midler slik at vi kan fortsette arbeidet med å bedre barns skolehverdag i utviklingsland.​​

    
Act